GidOnline » 🍕Фільми🍕 » Картограф дивитися онлайн

Опис «Картограф» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Картограф / Gosanja, daedongyeojido (2016) - це фільм, створений у Кореї Південній під режисерством Кан У-сока. Він належить до жанрів драми, історії та біографії. Фільм вирізняється різноманітним акторським складом, серед яких Чха Син-вон, Ю Джун-сан, Ким Ин-гвон, Нам Джи-хён, Щин Дон-ми, Нам Гён-ып, Кон Хён-джин, Тхэ Ин-хо, Ким Джон-су та Ким До-ён.

Основна дія фільму розгортається навколо головного героя по імені Ким Джон-хо, який вже змалку втратив батька, оскільки він заблукав і замерз насмерть через неправильну карту. Саме тому, Ким Джон-хо вирішив присвятити своє життя створенню докладної карти Чосона. Проведши три роки у подорожах до найвіддаленіших куточків своєї батьківщини, Джон-хо повертається до рідного села і навіть не впізнає свою власну дочку.

Разом з майстром робіт з деревини, картограф приступає до створення штампів для точного нанесення карт на папір, оскільки під час ручного копіювання багато речей може перекрутитися. Але генія не визнають в рідній країні, хоча точні карти є важливою стратегічною зброєю у веденні війни. Це призводить до появи проблем у житті Джон-хо.

Як ви можете зрозуміти з опису, фільм "Картограф / Gosanja, daedongyeojido (2016)" - це захоплююча історія про вільну темою, в основі якої лежить картографія. Він розкриває складні сторони життя героя, його зусилля і проблеми, з якими він стикається під час свого довгого шляху. Дія відбувається в Кореї Південній, що додає фільму особливий колорит і аутентичність.

Якщо ви зацікавилися фільмом "Картограф / Gosanja, daedongyeojido (2016)", ви можете шукати можливості для завантаження, дивитися онлайн або навіть дивитися його безкоштовно. Це незвичайна картина, яка обов'язково приверне вашу увагу своєю цікавою сюжетною лінією і яскраво вираженими персонажами.
Рейтинг фільму: 0
Всього проголосували: 0
Дивитися онлайн

Уважні шанувальники кіно! Ми хочемо повідомити, що, на жаль, не всі фільми наразі доступні українською. Наша команда працює щодня, щоб забезпечити вам можливість насолоджуватися улюбленими кінострічками у вашій мові. Ми постійно оновлюємо наш асортимент і цінуємо ваше терпіння та підтримку.

Розкажи друзям
Назва
Картограф
В оригіналі
Gosanja, daedongyeojido
Коментарі